Voor wie

Voor wie?

Rozemarijn voedingsadvies en coaching is gespecialiseerd in emotie eten, voeding in de overgang, sportvoeding en een praktijk voor mensen die willen afvallen of aankomen, hun gewicht op peil willen houden of naar een gezonder eetpatroon willen.

Indien er een medische of psychische oorzaak aanwezig is of sprake is van extreem overgewicht kan begeleiding alleen plaatsvinden na instemming van de behandelend arts of specialist. Indien nodig wordt iemand doorverwezen naar huisarts of diëtist.

 

Ingrid "Sonja is een enthousiaste coach met passie voor gezond eten. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Niets is teveel. Het meest bijgedragen aan mijn doelen is de bewustwording van wat je eet".

 

Advies en cursussen

Begeleiden en coachen bij afvallen is één van de belangrijkste dingen die Rozemarijn voedingsadvies en coaching doet, maar er is meer mogelijk.

# Begeleiding en coaching bij emotie-eten.

# Begeleiding bij leefstijl en voeding in de overgang.

# Begeleiding en advies bij een gezond gewicht voor wie naar een gezonder voedingspatroon en leefstijl wil.

# Begeleiding en advies bij sportvoeding.

# Begeleiding en advies bij ondergewicht.

# Groepscursussen Fit en vitaal, in klein groepsverband werken aan een gezonder gewicht en fitter, vitaler lichaam.

# Groepscursussen Fit en vitaal door de overgang.

# Vitaliteit op de werkvloer, leefstijl interventies bij bedrijven.

# Workshops combinatie vitaliteitscoaching en paardencoaching.

# Supermarktour waardoor meer bewustwording onstaat over de te maken keuzes voor een gezonder voedingspatroon.

# Samen koken. Voor wie het lastig vindt om het nieuwe voedingspatroon eigen te maken is er de mogelijkheid om samen te koken, nieuwe inzichten geven positieve energie.

# Kinderkooklessen, kinderkookclub en smaak-gastlessen op basisscholen.

 

Kinderen

Kinderen hebben een bijzondere kijk op de wereld en vragen om een andere begeleiding dan volwassenen. Het is mogelijk om kinderen aan te melden voor een voedingsadvies en coaching traject. Dit zal altijd in samenwerking met de ouders/verzorgers gebeuren, want kinderen kunnen dit natuurlijk niet alleen. Neem vrijblijvend contact op voor informatie voor een advies op maat.